Elysion Pro – Най-популярната платформа за лазерна епилация

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Elysion-Pro е проектиран така, че да предоставя висока ефективност на процедурата. Той е олицетворение на отдавна търсената гъвкавост и прецизност при диодните лазери за епилация.

Дължината на вълната му е 810nm и е препоръчителна за работа върху всички кожни фототипове, както и върху всички видове косми.

Elysion-Pro разполага с охлаждаща система Crystal freeze и се използва контактен гел, което прави процедурата комфортна.

Подходящ е при:

Често задавани въпроси

Какви са ползите от лазерната епилация с Elysion PRO?

Най-голямата полза е дълготрайното обезкосмяване, съчетано с подобрение на състоянието на кожата. Процедурата се препоръчва за премахване на "обърнати косми" и подобряване на състоянието при фоликулит, циреи и пъпки.

Безопасна ли е лазерната епилация?

Да, при правилното изпълнение от професионалисти, страничните ефекти са минимални или липсват. Обичайно се появява леко зачервяване, което бързо отминава.

Има ли противопоказания?

Лазерната епилация не се препоръчва при бременност и кърмене, екземи, дерматити, хепатит, както и върху татуировки и бенки. Процедурата се извършва с внимание към клиенти с различен тип кожа.

 

Има ли възстановителен период?

Няма възстановителен период, клиентите могат да се върнат на обичайните си дейности веднага след процедурата.

Какво трябва да направя преди процедурата?

За да подготвите кожата си и за да бъде процедурата ефективна, избягвайте използването на кола маска или епилатор в предходните 2 седмици и избягвайте слънцето на третираната зона поне 3 дни преди и след процедурата. Препоръчва се използването на висок фактор слънцезащитен крем за предпазване на кожата. Преди процедурата, зоната се избръсва със самобръсначка.